Uw gastheer

Ik ben een man van de praktijk. Mijn kennis van wijnen heb ik door de jaren heen opgebouwd door goed te proeven, goed te luisteren naar de verhalen achter de wijnen en ervaringen uit te wisselen met andere wijnproevers. Maar ook door te blijven zoeken naar steeds weer nieuwe wijnen van nieuwe of oude leveranciers uit bekende of minder bekende streken. Vanaf mijn 18e jaar ben ik er mee bezig. Gemiddeld wel twee en een half uur per dag. Jarenlang heb ik gewerkt in toprestaurants, waar ik elke dag op zoek ging naar de beste combinaties van wijn en spijs. Elke dag met andere gasten, met andere wensen en andere smaken. Als ik thuis gasten krijg, zoek ik eerst in mijn voorraad wijnen naar een passende wijn voor de gasten van die dag of avond, de tijd van het jaar en de sfeer van het moment. Daarna bedenk ik pas wat ik ga koken.

Bij Wien en Woosj doe ik eigenlijk hetzelfde. Bij elke klant op zoek gaan naar wat hij of zij graag wil en daar precies het juiste product bij vinden. Dat is voor mij elke keer een prachtige uitdaging!